ariiel

Girls Just Wanna Have Fun

Kategori: Allmänt

God moooooorgon!
Varför känner man sig alltid så seg på söndagar? Hmm.. Jo det kanske beror på att man alltid har kört hårt kvällen innan, haha.
Igår blev en grym kväll! Jag och Kajsa började kvällen hos mig med en massa vin och chatroulette. Chatroulette, seriöst, hahahaha, jag har aldrig sett så mycket kuk i mycket liv som jag gjorde igår. Vad är det för sjuka människor som sitter och runkar framför camen till okända människor?! Jag kan nu säga att jag har sett alla storlekar och alla färger. HAHA! Vi fick även se en live execution. Helt sjukt, det var riktigt vidrigt. Det var en sjuk kille som skrev att om vi inte visar brösten som kommer en kyckling dö. Vem tror på något sånt när någon skriver så?
Den sjuka jäveln tar fram en fet jävla anaconda och sen ställer han fram en kyckling och säger att han släpper den om ha inte får se bröst, vi trodde inte han var seriös, men den sjuka människan släpper ner den lilla söta kycklingen och ormen äter upp den på ett naffs. Det var så sjukt jävla äckligt att se. Vad finns det för sjuka människor?!
Men efter ett tag när vi försökt smälta den äckliga bilden så hade vi kul igen!När klockan började närma sig runt halv 12 åkte jag och Kajsa och mötte upp Ashley och två vänner till henne, sen gick vi till F12. Där var det helt fullproppat, men lyckades roffa åt oss några platser. Jag längtar till terassen öppnar, bara en månad kvar!

Efter att ha druckit en öl på F12 kände vi att det var dags för lite dans. Vi stampade vidare och tog en taxi till Spy Bar där vi dansade och hade skitkul. Men en sak jag stör mig på är folks attityd på spy bar, alla brudar verkar vilja bråka hela tiden, haha. Nästan varje gång jag är där blir det bråk. Igår så lyckades vi hålla oss ifrån, men det var nära att något skulle hända. Det var så sjukt mycket folk där igår, alldeles för mycket, det var helt proppfullt!!!!Runt tre började mina fötter värka så in i heeeelvete. Jag invigde mina klackar som jag köpte för några månader sen från Top Shop. Typ 14 cm klackar, jag höll på att dö efter några timmar, haha. Vi drog runt tre och åkte hem.

Idag har jag dött i sofan hela förmiddagen. Klockan fem ska jag möta upp Annie vid fridhemsplan och spela biljard. Det ska bli kul, det var länge sen jag spelade och att det är alltid roligt att träffa Annie!

Nu ska jag rota i kylskåpet och se om jag hittar något gott.. tvekar på det.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: