ariiel

CHICA BOMB

Kategori: Allmänt

Nu är jag stolt över mig själv. Jag blir alltid stolt över mig själv när jag orkar röra mig till gymmet. Det är bara för att det inte brukar hända så ofta.. men nu den senaste tiden börjar det hända allt oftare. Därför är jag stolt över mig själv, haha. Jag och Ashley promenerade till Friskis vid Hornstull och körde ett gympa-pass, sen promenerade vi hem igen. Bra träning!
Imorgon ska vi på ett core-pass på Friskis vid fridhemsplan. Åker dit direkt efter jobbet så jag kan springa lite innan. Jag ska försöka träna minst tre gånger den här veckan, får se hur bra det kommer gå, haha. Jag har även lovat mig själv att jag inte ska dricka någon alkohol först till helgen. Jag ska försöka hålla mig till det... Hahah.

Det har blivit en massa alkohol hela helgen. Det får räcka så! Igår mötte jag upp Elin klockan sju vid thorildsplan för att äta pizza (och det var så jääävla gott), sen kom Kajsa och Ashley och mötte oss vid tunnelbanan så åkte vi till odenplan och mötte upp Lisette. Sen åkte vi vidare till tekniska högskolan och hem till Malin, där hon var med två vänner. Vicky kom senare under kvällen och mötte upp oss. Planen var att vi skulle ut, men sen kom den svenska sommarens riktiga sida fram... Vilket jävla väder det var igår kväll. Det blixtrade, åskade och spöregnade. Det var inte direkt så taggande. Istället för utgång blev det hemgång. Men först blev det ett stopp förbi donken för mig och Kajsa.. Hahaha! =)
Kajsa hade inga tår.. eller är det bara skorna som är för stora? HAHAHA

Nu ska jag dega i soffan och kolla på söndagsfilmen på trean. "Poseidon", får se om filmen är något att se!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: