ariiel

Hemma igen efter en spårad helg i Dalarna ;D

Kategori: Allmänt

Då var man hemma igen och helt död. Helt död efter denna helg. Men fan vad kul det har varit, lätt värt det! Har spenderat hela helgen i Dalarna. Och det har varit sjukt najs!

Fredagskvällen spenderade jag med Kristoffer och igår var jag på kräftskiva med Lisette och Kajsa hos Christoffer på hans landställe i Norberg. Min första kräftskiva, hahah!

Det var god mat, vääääldigt mycket alkohol, en massa snapsvisor, sång, bad, o mycket mer. Sjukt kul med andra ord. Lägger upp bilder istället, bilder säger ju mer än tusen ord har man ju hört.. haha!Det var en grym kväll! Jag tog 320 bilder, det här var bara ett urval, haha! Jag är alltid papparazzi. Dock var det inte lika kul när vi skulle sova... herregud, det var ju så mycket folk och alla sov över så det fanns inga lediga sängplatser. Men vi hittade tre madrasser, eller ja om man ens kan kalla dom det, för dom var fan stenhårda.. men vi tog dom och gick ner till källaren i ena huset och la ner madrasserna och sov. Fyfan vad det inte gick att sova, det luktar kräftor där nere, för det var där kräftorna hade varit förvarade haha, och så var det iskallt och som sagt så var madrassen stenhård.
Imorse var jag helt död när vi vaknade, knappt sovit någotoch huvudet bankade. Fy faaaaan, haha. Är fortfarande helt död. Vi låg helt döda vid poolen på förmiddagen, solen visade sig efter några timmar och då blev det pressa i en timme, haha. Sen åkte vi till en pizzeria där och käkade innan vi begav oss hemmåt. Jag åkte med Christoffer hem, skööönt med skjuts ända vägen fram. Jag har bara legat i soffan hela kvällen u framför tvn, ska snart lägga mig och sova och vila upp mig inför morgondagen...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: