ariiel

SHAKE A FIST

Kategori: Allmänt

Så mycker kul som har hänt den senaste veckan! Men det allra roligaste är att min underbara syster är hemma, ASHLEY ÄR HEMMA! Äntligen. Hon kom i onsdags. Och fan vad vi firade det!

Ashley och Roderik kom och mötte upp mig vid globen efter jobbet, sen gick vi till snaps och drack lite. Sen gick vi förbi bolaget och sen hem och taggade till inför kvällen. Vi åkte hem till Roderik och började kvällen där, Annie kom och joinade oss! Sen kom även Paulina precis innan vi skulle dra, så drog vi alla till Hotellet och sen till Spy Bar. Det var en grym kväll med en massa dans och skratt!Det var en grym kväll! Dock inte lika kul att gå upp till jobbet dagen efter, fyfan, men jag börjar vänja mig! Hahah!

Torsdagen bleven lugn kväll, jag och Ashley gick till gymmet efter jobbet och sen bara hem och däckade i soffan!

I fredags blev de en massa cider på snaps ända till stängning. Haha vi var ett så stort gäng att vi tog upp hur mycket plats som helst :P Det var kul! Men jag är så klantig, så jääävla klantig. Jag välte omkull bordet med all dricka på, inte en gång, inte två gånger, utan TRE gånger. HAHA. Hur fan lyckas man?!När snaps stängde drog vi vidare till Lilla Hotell Baren och fortsatte kvällen där. Rolig kväll!

I lördags körde vi förfest hos mig ganska många. Alltid lika kul. Vi drack en massa och körde en massa roliga drinklekar. Det blev ganska mycket alkohol den kvällen, vilket inte alltid slutar bra för mig, för jag är så jävla kaxig och uppkäftig, speciellt när jag är full.. haha herregud. Jag säger bara såhär, jag vaknade upp i söndags och sa " Vad fan hände igår egentligen?" Kvällen avslutades med att jag, Jennie och Elin pratar med polisen i 40 minuter. Det får räcka med information..

Galen kväll säger jag bara, vad fan hände? Haha.

Idag har jag varit sååååå duktig. Jag har varit på gymmet och tränat! Jag blir alltid lika stolt över mig själv, haha. Det är bara för att jag är så lat och orkar aldrig gå över gatan.. fyfan. Men det är värt det varje gång!
Nu sitter jag hemma och väntar på att Kajsa ska komma. Ikväll ska vi mysa och planera våran Thailands resa, jag är så jävla taggad!!!!!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: