ariiel

HELGEN

Kategori: Allmänt

Eftersom att jag ändå inte har något bättre för mig än att sitta framför tvn och spana runt på facebook så kan jag lika gärna komma med en liten uppdatering från denna helg. Denna helg som egentlligen borde varit lugn. Men en lugn helg exiserar inte för mig.

I fredags var jag på kräftskiva med Ashley hos Sara. Det var kul! Vi åt kräftor, drack snaps (som var whisky?!), skålade och skrattade. Rolig kväll. Som dock slutade med lite väl alkohol i kroppen för min del. Haha. Det blev ingen utgång för mig. När Ashley, Kimberly och Roderik skulle dra vidare begav jag mig hemmåt istället, vilket verkligen var bäst så.

Det var en rolig kväll. Dock inte lika kul när jag kom hem. Min tag för att komma in i porten fungerade inte, och jag som är full som en kastrull blir galen och helt hysterisk. Pratar i telefon och skriker som en galning mitt i natten. Till slut kommer en liten pojke ut på ballkongen och frågar om jag behöver hjälp att komma in, sen en minut senare så har han kommit ner och öppnat porten åt mig. Haha söt liten pojke!

I lördags var då jag började bli sjuk. Jag hade jättehög feber, över 39grader och var helt kallsvettig. Höll på dö hemma, stackars Kristoffer som fick stå ut med mig. Så äcklig och svettig som jag var, hahahaha. Vid sju-tiden åkte vi hem till Kristoffers vän Matilda. Hon klippte honom och gjorde honom snygg i håret. Vi tio mötte jag upp Christoffer vid odenplan, vi gick till Retro och drack öl, sen kom Lisette och Amelie dit och joinade oss. Sen kom även Kristoffer dit.


HAHA, Christoffer blev helt kär i sig själv när han såg den här bilden.. "herreguuuud vad jag är snygg"Jag borde egentligen ha stannat hemma hela lördagen. Jag borde inte gått ut överhuvudtaget. Fyfan vad jag mådde dåligt igår. Allting blev bara värre. Skulle egentligen haft en myskväll med Kajsa, men det gick inte, jag mådde alldeles för dåligt. Och så mår jag som jag gör idag. Faaan för mig som aldrig kan ta det lugnt. Jag lär mig aldrig, haha! :P

Kommentarer


Kommentera inlägget här: