ariiel

Club Can´t Handle Me

Kategori: Allmänt

Helvete vad glad jag är, så mycket kul som händer just nu. Jag längtar frammåt. Som bara den. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Stora planer på gång...

Samtidigt som jag är glad, är jag helt förstörd efter denna vecka. Alldeles för mycket utgång, eller ja enligt mig så finns det väl inget som heter för mycket utgång.

I onsdags mötte jag upp Lisette efter jobbet. Vi satt oss på Moda Café (eller vad det heter..) och tog en öl och skvallrade massor. Jättemyigt! Det kändes som att de var evigheter sen vi sågs sist.. Sen gick vi runt på Åhléns och kikade runt. Vid åtta började vi röra oss hemmåt. Jag var inställd på en lugn hemma kväll, men icke sa nicke, Kajsa ringer mig och lyckas övertala mig att gå ut. Så det var bara att hoppa in i duschen på en gång och börja göra sig i ordning. Och jag lyckades även övertala Ashey att följa med, haha :D
Kajsa och Sanna kom hem till mig, sen åkte vi alla fyra till Paulinas restaurang Levendi vid fridhemnsplan och började kvällen där med vin och cider. Sen kom Jenny och Anna och hookade med oss.

När klockan började närma sig halv ett började vi röra oss till Rosé. Där var det bra drag och vi dansade och skålade. Grym kväll, tack Kajsa för att du övertalade mig att följa med ;)Juste, HAHAHA. Jag träffade en kille som hette Ariel. ARIEL, som jag, en kille. HAHAHAHA. Så jävla kul.

Torsdag morgon mådde jag inte lika bra, inte kul att gå upp till jobbet. Aldrig kul att gå till jobbet dagen efter man varit ute.. hahah. Men alltid lika värt det.
I torsdags vad jag med Madde efter jobbet, vi satt oss på Fredhällsklipporna och drack vin och snackade skit. Jättemysigt!

Sen drog vi vidare och mötte upp Hampus, Emil och några fler på Söderhof!

Igår var en gyrm kväll. Dock inte lika bra dag, min mamma fick åka in till akuten på morgonen pga av en allvarlig infektion i tanden som gjorde att hon fick en stor böld, lika stor som en tennisboll, vid halsen o käken som gjorde att hon inte kunde andas... Så efter jobbet åkte jag hem och sen åkte jag och Ashley och hälsade på henne på Karolinska. Fan vad jag hatar sjukhus.. Det luktar verkligen döden där..

Sen åkte jag till fridhemnsplan förbi Paulinas restaurang för att lämna tillbaka ett par skor till henne, för idag har hon lämnat oss igen =( Tyskland denna gång.. Men vi ses snart igen världens bästa Paulina <3 Sen kom Elin dit och Paulina skjutsade oss till Snaps där det var storfirande på gång. Min underbara vän Linnda har fyllt 23år och självklart ska det firas! Det var långbord, champagne, shots, dans och en massa annat kul. Steffi kom även dit och joinade oss. Jättekul!


FÖDELSEDAGSBARNET <3

Vilken jävla kväll. Jag hade ingen aning och att Snaps hade två dansgolv, jag visst inte ens att det fanns en våning ner efter våningen där toaletterna finns, hahaha. Men det var skitkul! Jag, Steffi och Elin satt ute och träffade några killar som vi sen drog iväg med när snaps stängde vid tre?! Haha, hoppade in i deras bil och körde in mot stan och stannade vid stureplan då vi alla blev taggade på att dra vidare till något fem ställe. Utanför white room var det världens längsta kö som vi INTE orkade stå i. Då bestämde vi oss för spy bar istället, men sen blev både jag och elin sjukt sega och kände att sängen hemma kallade. Eller som Elin sa, gå hem o krama om kudden.. HAHA! Kom hem vid kvart över fyra och var helt döööd. Det blev sängen på en gång. Sjukt rolig kväll, tack Linnda <3 och alla andra som förgyllde min kväll!

Ikväll blir det kalas igen. Ikväll blir det girls night out, och jag kan lova att det kommer bli GALET!!!

Nu ska jag vila upp mig¨så att jag orkar med kvällen, toodilooo! =)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: