ariiel

whenever, whatever

Kategori: Allmänt

Då känner jag att det är dags igen, dags att skriva något i min å så roliga blogg. Fy fan vad jag mår skit idag. Jag är helt förstörd, det skulle ju inte bli någon alkohol för mig den här helgen... Tyvärr så ändrades det ganska fort.
Igår var vi några hemma hos Emil i hans gamla hus i Huddinge. Vi käkade och drack en massa öl och vin. När klockan blev ett tog vi en taxi till solna till en svart klubb där. Haha, som låg nere i tunnelbanan typ? Fan vad mina kläder och min jacka stinker idag, hela jag stinker idag. Jag stinker rök och det luktar skit! Det var inte världens drag där så vi hoppade in i en taxi och åkte tillbaka till huddinge, alla däckade på direkt förrutom jag och Hampus som satt ute på balkongen och snacka skit ett tag. Sen gick jag och kröp ner bredvid min älskling. Kom i säng runt kvart i fyra och vaknade upp klockan 8 för att gå på toa. Helvete jag trodde jag skulle dö då. Jag höll på att ramla så fort jag ställde mig upp och hela huvudet bankade. Fyfan vad bakis jag var. Har varit bakis hela dagen, Kom hem vid 12 ungefär, la mig i sängen och sov till fem. Haha, så jävla skönt! Eller emellan där så får vi inte glömma pizzan jag åt, haha!

Haha galet!

Det blev inte så mycket bilder igår! Det var min lördag i alla fall och det är anledningen till varför jag mår som jag gör idag. Det blev alldeles för mycket alkohol för min del. Det är nu jag ska säga "jag ska aldrig mer dricka alkohol igen", men det tänker jag inte göra, för då ljuger jag.

Jag har inte bloggat på en vecka, jag ooorkar helt enkelt inte blogga varje dag. Och nu när en vecka har gått så minns jag knappt vad jag har gjort hela veckan. Haha! Bra där. Jag ska försöka minnas..

I tisdags var jag med Emelie på Lovisa Burfitts visning på Berns och efteråt på Jimmy Choos release "grej" för deras nya solglasögon kollektion. Det var trevligt, en massa champange och goodie bags! Det gillar vi.


Haha sjukt snygga bilder.. Bättre än så blev det inte tyvärr.

I onsdags minns jag inte vad jag gjorde, haha jag har så bra minne! Men jag tror att jag var med Emil och myste! I torsdags jobbade jag till halv åtta och efter det var jag helt död och åkte hem och slockna. I fredags åkte jag in till stan efter jobbet och kollade medan Emil jobbade, vid sju gick jag till hans jobb och mötte upp honom och sen gick vi och käka och sen på bio. Vi såg filmen "Edge of darkness", med Mel Gibson. Det var helt okej!

Nu ska jag laga lite gulasch soppa med en massa gräddfil och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film och äta chili cheese doodles. BÄSTA!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: