ariiel

Update

Kategori: Allmänt

I'm alive! Har haft så mycket för mig dom senaste dagarna att jag orkat blogga. Men här kommer ett inlägg igen! Försöker memorera vad jag har gjort den senaste veckan, men mitt minne är ju som en guldfisks.
Jag minns inte vad jag jag gjorde i måndags förrutom att jag var på jobbet, haha.

I tisdags jobbade jag hela dagen som vanligt och efter jobbet mötte jag upp Kajsa, Lisette och Linnda för några glas vin. Vi satte oss på Sogni och där satt vi i flera timmar och drack vin och snackade skit. Lika mysigt som vanligt! Sen kom Lisettes kompis Tim och joinade oss. Och även Ashley och Roderik!


Haha fångade Lisette in action!


Linnda, hon är charmig hon ja ;)

När alla började röra sig hemmåt gick jag till donken och köpte mat och satt på tåget och tryckte i mig allt på väg till Emil. Haha! Hungern har ingen nöd!

I onsdags skyndade jag mig hem efter jobbet för att göra mig i ordning inför kvällen. Kvällen började med middag hemma hos Sanna i Djursholm. Det var trevligt! Vi åt god mat och drack en massa gott! Sen tog vi taxi in till stan och mötte upp min kära syster och sen drog vi alla till Spy bar och dansade loss hela natten.SNYGG-KAJSA!

När klockan började närma sig halv fyra hoppade jag och Ashley in i en taxi och åkte hem. Herregud, sen skulle jag upp och jobba fyra timmar senare. Haha! Men jag klarar av allt! ;D Trött och seg var jag, men jag jobbade!

torsdags åkte jag hem till Madde efter jobbet. Hon har flyttat till Råcksta nu så jag fick se hennes nya lya. Hon har även skaffat sig världens sötaste hund. En sibirisk huski, eller vad dom heter haha! Det var nog den sötaste lilla saken som jag sett på länge! Vi spelade kort och drack vin. Det var jättekul! Sen åkte jag hem för att sova, den sömnen var verkligen efterlängtad. Gick och la mig halv tolv, och så tidigt brukar jag aldrig sova!

I fredags jobbade jag över till sju innan jag åkte in till stan och mötte upp min snygga man. Eftersom att jag var fattig hela förra månaden (för att jag är så bra på att göra av med alla mina pengar på en vecka) bjöd Emil mig på allt nästan och jag kände att det var min tur att bjuda tillbaka lite. Så vi gick och åt tapas på en restaurang som heter Caliente som har sjukt god tapas. Vi åt en massa gott och hade det jättemysigt! Sen åkte vi bara hem till Emil och myste och däckade.

I lördags var jag på banken för att hämta upp min dosa så att jag kan börja använda internetbanken (ja, jag vet att jag är väldigt efter). Sen gick jag till donken för att köpa med mig lunch till mig och Emil. Vi åt en snabb lunch på hans jobb sen åkte jag hem för att fixa mig inför kvällen. Vid halv nio tiden kom Michaela, Nichol och Kajsa hem till mig. Vi pratade, lyssnade på bra musik och drack en massa gott!

Sen kom Rebecca och mötta upp oss. Vi virrade runt lite och sen runt halv halv två drog vi till Spy bar och dansade in i dimman.

Varför blir det alltid så att vi tar bilder på toan när vi är på Spyan?

Alla i vårat sällskap drog och det var bara jag och Kajsa kvar. Men fan vad kul vi hade! Vi dansade ända fram till kvart över fyra. Vilket röj det var, herregud vad mycket folk det var också haha! Sen blev det MAAT på birger jarlsgrillen. Sjukt gott! Sen hoppade vi på tunnelbanan vid hötorget och åkte hem till mig.

Idag har jag sovit halva dagen. Och sen har jag tvättat och ätit pizza. ÅH PIZZA. Nu ska jag bara ligga i sängen ocg kolla på något avsnitt av How I met your mother. Älskar den serien!

SUIT UP!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: