ariiel

dancing on my own

Kategori: Allmänt

Jag är så jäääävla trött. Det känns som att jag använder den meningen ganska ofta nuförtiden, haha. Tänkte hoppa in i duschen snart så att jag piggnar till lite och orkar med kvällens festligheter.

Igår kväll hade vi skitkul! Kvällen började hemma hos mig, jag och Annie satt på ballkongen och drack vin och öl och snackade skit. Mycket trevligt!Sen drog vi till Gården och mötte upp några kompisar till Annie. Riktigt trevligt ställe, hade aldrig varit där förrut. Jättemysig uteservering. Sen kom även Kristoffer och Victor och joinade oss. Planen var egentligen att vi skulle vidare till Solidaritet, men istället blev det en massa virrande runt på stan och när klockan var halv tre så kände vi att det inte var någon idé att dra ut, haha. Så det blev hemgång istället!


( HAHAHA )Idag har jag varit med Kristoffer, Victor och deras vän Hanna. Vi käkade på Vapiano i gamla stan, fyfan vad jag inte gillar deras mat där!  Jag som visste att jag inte gillade deras carbonara som jag åt där sist, beställde in det igen i alla fall. Lika äcklig var den idag! Hahaha. Så smart av mig. Sen gick vi till ett café i närheten. Nu är jag hemme igen och ska börja göra mig i ordning. Lisette kommer snart. Ikväll blir det fest igen, woho!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: