ariiel

KINGS AND QUEENS

Kategori: Allmänt

MIN DATOR ÄR PAJ! Min älskade dator är trasig, TRASIG. Helt död! Använder min mammas nu, faaaan jag är så jävla förbannad. Hur lyckas jag?! Jävla skitskitskit. Jag hoppas det fixar sig på något sätt...

Jag har varit datorlös hela veckan! Vilket har inneburit att jag har haft en massa tid över för annat.. haha.

I måndags var jag och tog några öl med Kristoffer, Victor och deras vän John. Först var vi på snaps och sen scandic malmen.

I tisdags mötte jag upp Jonas efter jobbet. Vi gick till bolaget och köpte en dunk vin, ja, en dunk till oss två. Sen gick vi till vitabergsparken och satt där i några timmar.
När dunken var slut.. så rörde vi oss mot medis och mötte upp Adrian och Madde. Vi gick till Ojojoj och satt där och drack ännu mera. Vilket verkligen inte behövdes egentligen. Herregud vilken jävla kväll, det blev alldeles för mycket alkohol för min del, föör mycket. Dagen efter sa jag att jag aldrig mer ska dricka alkohol.. men då kommer vi till min onsdag..

I onsdags mötte jag upp Kajsa efter jobbet och åkte hem till mig. Sen gick vi till rålis för att möta upp en massa andra för att grilla, dricka vin och spela kubb! Det var en riktigt rolig kväll!

Jag och Kajsa drog runt tjugo i tolv, sen var det raka vägen hem för att sova!

Jag känner att jag inte har sovit på länge, inte många timmar i alla fall. Jag har varit ute varje dag i över tre veckor. Jag förstår inte hur jag orkar. Idag blir det lugnt, det har jag lovat mig själv.. Ikväll ska jag städa rummet och sen gå lägga mig tidigt. Imorgon bär det av till kallare breddgrader!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: