ariiel

Once upon a time..

Kategori: Allmänt

Vad jag är uppe tidigt en lördagsmorgon! Vaknade vid halv nio, herregud vad längesen det var jag vaknade så tidigt en lördagsmorgon, haha!
Det blev ingen utgång igår, det blev istället en lugn kväll hemma hos Elin och Frida. Kollade OC och fällde några tårar. Vad är det med sånna där serier som får en att börja gråta?! Haha! Vi gick och la oss vid tjugo över elva, TJUGO ÖVER ELVA en fredag. Det var sjukt längesen jag la mig så tidigt på en fredag. Hahaha. Men fan vad skönt, då har man sovit i nästan 9 timmar och har hela dagen framför sig nu.

Det var skönt att ta det lugnt igår, jag var ine på bra humör, inte alls. Jag var snarare rent ut sagt jävligt förbannad. På riktigt dåligt humör. Jag ville egentligen bara ta en massa saker och kasta runt omkring mig. Så arg var jag. Varför är allting så orättvisst ibland? Alltid orättvisst. Du får göra en sak, inte jag. Du får göra vad fan du vill, men inte jag. Och allting är ju självklart mitt fel, som vanligt. Ellerhur? Jag orkar inte mer. Jag gör verkligen inte det. jag är så jävla less på att bli behandlad på det här sättet. Det finns en gräns, den gränsen är snart nådd. Det kommer aldrig vara som det var förrut, det kommer aldrig bli som det var förrut. Jag ger snart upp.

För att komma på lite roligare tankar nu.. Idag kommer bli en grym dag. Eftersom det blev en lugn kväll igår så lyckades vi ladda upp riktigt bra inför kvällen. Hela idag kommer bli kul! Mycket som händer i stan. Och ikväll blir det spårad utgång. Herregud vad jag kommer vara död imorgon. Inte bra. Imorgon ska jag ju till göteborg. Imorgon halv sex går bussen. Åka direkt till bussen efter utgång eller? Haha!
Nej men, det kommer bli galet imorgon. Jag och Kimberly åker till göteborg för att gå på en festival. Pier Pressure. Rockfestival, haha. Vi ska dit bara för att vårat favorit band spelar. 30 Seconds To Mars. Fyfan vad jag är taggad. Det kommer bli så jävla kul!JARED LETO <3

Kommentarer

  • Ashley säger:

    Kolla min blogg ariel, jag har typ börjat uppdatera lite, haha har så jävla tråkigt!

    2010-06-30 | 09:23:15
    Bloggadress: http://ashleyg.blogg.se/

Kommentera inlägget här: