ariiel

push push baby

Kategori: Allmänt

Imorgon är det fredag. Fan vad dagarna går fort nu. I like! Imorgon blir det najs. Utgång med Eal, det blir aldrig fel! ;D Denna vecka har varit en rolig vecka, men alla veckor är roliga veckor för mig. För jag är så rolig. Ha ha ha. Har inte uppdaterat på ett tag så tänkte lägga upp lite bilder från förra veckan.

Förra torsdagen var det grymt väder. Då samlades vi ett gäng och satt oss på Skinnaviksberget (som jag trodde hette apberget?) och satt där hela kvällen och njöt av solnedgången och myste!Det var en mysig kväll, då kändes det som sommar. Vad hände efteråt egentligen?! Varför regnar det så mycket?!

I fredags åkte jag och Emil ut till huddinge på middag. Det var trevligt och det serverades riktigt god mat, som alltid när vi åker ut dit!

I lördags var den efterlängtade kvällen! Elins inflyttnings/födelsedagsfest! Kvällen började med att jag, Elin, Jennie, Frida och deras kompis Annika gick till Kalaset Strand som ligger i alvik vid vattnet någonstans. Vi skulle äta en trevlig middag, som även visade sig vara svindyr.. hahahaha. Det var en rolig början på kvällen!
FÖDELSEDAGSBARNET EAAAAL :)

Sen gick vi hem till Elin och Frida och fortsatte festandet med trevligt sällskap, dryck och dans!


När klockan började bli närmare tolv åkte vi in till stan och gick till.. ehmm.. Grodan.. haha fyfan vilket äckligt ställe. Jag hatar det! Där hade vi inte lika kul, vi skulle ha stannat kvar. Men det var en grym kväll i alla fall!!

I tisdags fyllde Elin år och det skulle självklart firas igen på själva dagen. Efter jobbet åkte jag, Elin, Malin och Jennie till medis och gick till Ojojoj och mötte upp Frida och några andra där. Det blev mycket skrattandes och skålandes, och självklart avslutades kvällen med en gyros!

Igår träffade jag Sofie, Isabelle och Nichol för en AW på snaps. Som slutade med utgång.. Haha! Det slutad med att jag och Nichol var överallt. Efter snaps gick vi till medis kök och bar, sen till F12, sen Collage och sen Utecompagniet. Men det var en riktigt rolig kväll! Har inte träffat dom tjejerna på hur länge som helst, så det var riktigt kul!

Idag skulle jag egentligen ut med Annie, men jag har varit helt död hela dagen och inte orkat. Känner att jag behöver vila lite och ta det lugnt.

Nu ska jag se klart matchen ( som jag egentligen inte alls är intresserad av) och sen hoppa in i duschen! Toodles!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: