ariiel

Den som kysser töserna han har en festlig vana

Kategori: Allmänt

Nu känner jag att det är dags at skriva lite här, nu var det ett tag sedan sist. Eftersom det här är som en liten dagbok för mig så att jag ska kunna minnas vad jag gör med mitt liv så kommer en liten uppdatering om vad som hänt den senaste tiden. Jag ska försöka minnas så långt tillbaka.. haha! 

Onsdag den 3/3 var jag, Lisette och Ashley på La Roux. Kvällen började med att jag mötte upp Lisette och några av hennes klasskompis och gick till Retro. Jennie kom även och joinade oss. Vi satt där och drack en massa öl och taggade till innan spelningen. Michaela kom även och joinade oss och sen kom även Ashley, Pat och Roderik. Mycket trevligt! Sen begav vi oss till Berns. Vi kom precis i tid, direkt när vi kom började hon med första låten. Hon började med min favorit låt, "tigerlily"!Det var en grym kväll, dock varade spelningen bara i en timme typ, men den timmen var grym! Vi hade panerat på att dra vidare efteråt, men stämningen sjönk efteråt när jag trodde någon hade snott min mobil.. hahaha låt oss bara säga att det var ingen trevlig syn för omgivningen. Jag blev så jävla förbannad och Ashley blev helt till sig. Som tur var så låg den i in jackficka i garderobben.. Haha!

Torsdag den 4/4 mötte jag upp Madde efter jobbet för att ta några öl på Söderhof. Efter ett tag kom Jocke och Kajsa och joinade oss. Vi satt där och hade jättetrevligt och drack en massa öl och snackade skit. Senare träffade vi på Hampus där som var med sin kompis Sofia från skåne. Det slutade med att vi alla satt tillsammans och sjöng på en skånsk ramsa. Den jävla ramsan har satt sig i mitt huvud nu, hahaha! Flera dagar senare gick jag fortfarande och sjöng på den. Med ett försök till skånsk brytning..

Fredag den 5/5 kom Madde, Lisette och Kajsa hem till mig för att börja kvällen. Vi drack vin och började komma igång. Sen begav vi oss till Hampus nya lya vid rådmansgatan för att fortsätta drickandet.När drickan tog slut åkte vi till After för att fortsätta kvällen. Där blev det shottar, öl och dans(?). Haha!När klockan närmade sig två blev vi taggade på att dra vidare och dansa loss. Så jag, Madde, Hampus och sofia tog en taxi till spy bar där vi slog klackarna i taket tills dom nästan stängde.

Vi halv fem tog vi en taxi till rådmansgatan då planen var att vi skulle köra lite efterfest hos Hampus. Det blev donken och sen hem till Hampus där vi satt på filmen "Baksmällan" och det slutade med att alla däckade. Hahah! Det slutade med att jag kom hem strax efter åtta och sov bort hela dagen!

Lördag den 6/3 efter att ha sovit hela dagen var jag redo för att ha kul igen, haha! Kvällen började med att jag mötte upp Annie och gick till Retro för att dricka några öl. Hampus och Sofia kom och joinade oss för en öl också. När vi drog från Retro drog Hampus och Sofia hem och jag och Annie drog vidare till Olssons skor.Efter att ha druckit en massa goda drinkar på Olssons drog vi vidare till Storstad precis bredvid. Där stannade vi tills lamporna tändes, haha! Efter det blev det wok på 7/11 och sen raka vägen hem. Det var en ritkigt trevlig kväll!

Måndag den 8/3 var jag jätteduktig och skaffade gymkort! Haha det var på tiden.. Men jag vet inte riktigt om jag har varit så duktig sen dess. Har endast tränat två gånger.. Hmm. Finns så mycket annat jag prioriterar, som att gå ut och ha kul med mina vänner. Haha!

Onsdag den 10/3 var en efterlängtad dag! Efter jobbet åkte jag till medborgarplatsen och mötte upp Linnda. Vi tog några öl på Söderhof innan det var dags att bege oss till Arenan där 30 Seconds To Mars skulle spela.Fyfan vad bra det var, helt underbart! Jag var helt lycklig, jag är fortfarande lycklig. Jared Leto är så sjuuuukt het. Snyggaste mannen på denna jord.  Dom började konserten med min favoritlåt "Night of the hunter", så jävla underbart. 

Fy fan vad bra det var, jag blir helt lycklig av att se dom här bilderna. Herregud vad bra det var! Och vi stog så jävla nära!!!!!!!!! Jag är helt förälskad. 
Efter konserten åkte jag till Söderhof igen och mötte upp Madde och Hampus. Jag tog några öl där och sen åkte jag hem till Emil.

Fredag den 12/3 åkte jag och Jennie till Retro efter jobbet. Sen kom Tolga och Ramon och joinade oss. Vi drack en en massa öl och skvallrade en massor. Sen kom Emil, Hampus, Sebbe och Jonte och joinade oss. Det slutade med att det bara var jag, Jennie, Emil och Hampus kvar. Jag blev så trött att jag nästan somnade vid bordet på Retro.. hahah!

Lördag den 13/3 gick Ashley och jag på en lång promenad i det sköna vädret. Det var riktigt härligt! På kvällen gick jag på en barrunda på söder med Jennie. Mycket trevligt!

Tisdag den 16/3 mötte jag upp Madde efter jobbet. Vi åkte till systemet vid gullmarsplan och köpte två flaskor vin och sen åte vi hem till mig för att dricka lite vin på balkongen och ha det trevligt! Senare mot kvällen kom Hampus med lite refill och joinade oss, haha! Vi körde lite drinklekar och även kronan. Fan vad vi knogar såg ut dagen efter..
Ashley var hemma med två vänner också och även dom satt och drack. Roderik var väldigt inne i dimman kan vi säga och däckade rättare sagt. Jag, Madde och Hampus var på lite lek humör.. hahahaha! Vi busade lite med Roderik, vilket kanske inte var så snällt, men jävligt kul för stungen. Jag skulle vilja lägga upp bilder, men det vore för elakt.. hahaha! Det var en riktigt rolig kväll i alla fall. Madde och Hampus tog första tunnelbanan hem som gick på morgonen klockan fem och då gick jag och la mig. Herregud vad förstörd jag var på jobbet, inte så konstigt efter endast två timmars sömn.

I fredags åkte jag hem till Kajsa direkt efter jobbet. Vi hade en jättetrevlig kväll. Vi satt i soffan och drack vin och åt nötter och snackade skit hela natten. Mera sånna kvällar!

Igår sov jag halva dagen och på kvällen hade min käre mor middag hemma med två vänninor. Jag joinade dom under middagen och drack goda drinkar och gott vin. Sen åkte jag in till stan för att möta upp Anna på hennes hotell.


Jag var så sjukt trött hela kvällen, jag somnade nästan på hotellrummet. När vi skulle vidare beslöt jag mig för att åka hem istället för att dra med dom ut. Kände mig inte helt vaken. Det blev en tidig kväll igår, kom hem vid halv ett.

Idag har jag legat i soffan hela dagen och kollat på The Hills marathon. Vilket jag fortfarande gör! Jag ska snart bege mig till gymmet för att köra ett gympa pass. Efter gymmet blir det mys hemma hos Emil.

Nu ska jag packa ner gymkläderna och börja fixa lite! TOODLES!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: