ariiel

Falkenberg

Kategori: Allmänt

Det svider som fan på bröstet! Jag som aldrig brukar bränna mig. Jag trodde verkligen inte att solen skulle ta så mycket. Helgen har ju spenderats i Falkenberg hos Emils pappa. Det var jättefint väder och i lördags låg vi ute och solade i några timmar. Helvete vad vi brände oss, och det brukar aldrig hända kan jag säga! Det gör så ont när jag duschar, haha!

Men stackars Emil då..


HAHAHA. Hans ben ser ut som en smaskig glasspinne!

Men det är skönt att ha fått lite färg nu i alla fall. Det röda kommer ju brunt så småningom..

Det var faktiskt riktigt skönt att komma bort från Stockholm ett tag och spendera en helg ute på vischan. För ja, det här var verkligen mitt ute i ingenstans. När man åker och ser en massa grönt och typ ett hus mitt ute i ingenstans och säger "haha vem fan vill bo där?", det är där hans pappa bor! Hahah. Men det var jättemysigt faktiskt, tre stora hus, en ladugård haha. Dom hade även höns förrut...

Anledningen till att vi åkte dit var för att det var Emils släkt (från hans pappas sida) årliga släktträff. Jag fick träffa alla hans kusiner och deras barn. Vi åt en massa god mat och körde roliga lekar.


Haha vi är sååååå söta!


Åhh min pojkvän är såååå snygg!


Min fina Emil <3

Jag har haft en riktigt mysig helg och vi funderar faktiskt på att åka dit i sommar igen Och då är syftet att jobba på körkortet.. Får se hur det blir med det, haha! Måste fan börja komma igång med det snart..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: