ariiel

Night Of The Hunter

Kategori: Allmänt

HOOHOOO! Vad är det som har hänt med vädret här hemma egentligen? Det som var så fint väder förra veckan! Eller ja, det är sol idag också, men fan inte lika varmt :(
Jag sitter hemma och kollar igenom en massa bilder på datorn från den senaste veckan o så. Tänkte uppdatera lite.

Vi kan börja med onsdagen förr förra veckan! Då var vi ju lediga på torsdagen. Självklart utgång. Kvällen började med att jag och Elin drog till Snaps efter jobbet för en snabb öl. Sen drog vi förbi bolaget och sedan hem till mig och beställde pizza. Sen kom Jennie och Malin över och joinade oss.
Det blev självklart en massa sång! Hemma hos mig kör vi alltid som allsång på skansenNär klockan började närma sig 12 drog vi till tunnelbanan...


Där jag och Jennie bjöd på väldigt vackra leenden...

Sen gick vi till Solidaritet..


Jennie blev helt crazy bananas, som vanligt..

När vi fick nog av musiken (som förövrigt sög) på Solidaritet så drog vi vidare till Soap Bar där vi skakade rumpa ända till stängning.När dom stängde åkte jag och Elin hem till mig och däckade och lika däckade var vi hela förmiddagen dagen efter. Men det var en grymt rolig kväll!!

Och på lördagen där efter var det födelsedags firande för Malin. Vi började kvällen hemma hos Michaela med lite bubbel och sedan bar det av till gröndal hem till Malin och Alex.


Michaela försöker gömma sig för att inte vara med på bild...


... när Elin snarare vill vara med på bild...


..och jag och Jennie posar glatt framför kameran.. HAHAHAH!


Och här har vi födelsedagsbarnet!!

Jag drog runt tolv och tog en taxi till Emil. Han skulle upp klockan 4 för att åka till flygplatsen och bege sig till Berlin. Så jag ville mysa lite med honom innan!

På måndagen där följande vecka mötte jag upp Jaccie i Rålis efter jobbet för lite bubbel och kvällssol. Jennie kom även och joimade oss och Jaccies kompis Ellinor. Det var trevligt! Sen drog jag hem och sov så gott.

På tisdagen åkte jag hem efter jobbet och sen mötte jag upp Linnda för Telias sommarpepp fest på Berns som hon bjöd med mig på. Riktigt kul. Där bjöds det på mat, en massa dryck och skratt.Det blev ganska mycket vin...


Kanske märks???Efter Berns drog vi vidare till Soap Bar. Men där var det inge vidare drag, inte mycket folk alls. Vi drog hem till Linnda och rökte vattenpipa och sen sov jag väldigt gott!Det var en riktigt rolig kväll. Dock inte lika kul dagen efter när man skulle upp o jobba o börja klockan 8.. Men jag lyckades!

På onsdagen drog jag och Elin till Snaps och sen till Trädgården för en liten afterwork. Och efter det åkte jag hem till Emil som kom hem från Berlin.

Så det är vad jag har gjort den senast tiden. Har även haft en riktigt trevlig helg i Falkenberg med min käraste. Men skriver om det lite senare. Nu ska jag se om jag kan rota fram något gott i kylskåpet.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: