ariiel

Sometimes I feel like throwing my hands up in the air

Kategori: Allmänt

Jag är heeeelt död.

Inte så konstigt eftersom jag knappt haft en lugn sekund denna vecka. I tisdags mötte jag upp Steffanie efter jobbet och vi gick till retro och drack en massa cider. Linnda kom även förbi och joinade oss! Det var kul. Vi satt där i några timmar och sen gick vi till F12 en sväng. Efter F12 åkte jag hem till Emil och myste.I onsdags mötte jag upp Madde efter jobbet och tog en öl på ett ställe inne i stan som jag inte vet vad det heter, haha. Linnda stötte på oss och joinade oss ett tag. Sen kom Emil och Hampus och joinade. Sen begav vi oss till Barcelona för att äta god tapas och efter det åkte vi och bowlade vid gullmarsplan. Det var en rolig kväll!

I torsdags åkte jag hem efter jobbet och sen gick jag med mamma och hennes vän Mona och åt på ett litet thaiställe. Sen åkte jag hem igen och fixade mig och vid nio mötte jag upp Annie. Vi gick till Spymlan och drack några öl innan vi begav oss till F12 och dansade och skålade. Det var en sjukt rolig kväll! Inte lika kul dagen efter när man skulle till jobbet dock..


Fina Annie på Spymlan!

Igår var jag ute med några från jobbet. Vi satt på Retro nästan hela kvällen och det blev en jävla massa cider för min del. Jag drack totalt igår elva och en halv cider plus en shot. Jag förstår inte hur jag pallade. JAg förstår heller inte hur jag fortfarande kunde stå på benen. Imponerande! Hahaha!
Vi är sååååå snygga. Jag dör!När klockan blev runt tolv drog vi vidare till Lilla Hotell baren och forsätte kvällen där och sen blev det taxi hem.

Imorse höll jag på att dö. Vi håller på och renoverar i lägenheten här hemma och har två hantverkare som fixar och trixar. Inte fan visste jag att dom även jobbar på helger. Jag vaknade klockan halv åtta imorse av att jag hörde att någon gick runt i lägenheten. Jag höll på att kissa på mig eftersom jag skulle vara själv hemma. Jag öppnar dörren till sovrummet och sticker ut huvudet, och där ser jag ena hantverkaren som står det och jag skriker till. Hahahaha. Jag blev så jävla rädd och han ser så läskig ut.. Jag vågade inte somna om och ringde och skrek på mamma att jag trodde han skulle komma och våldta mig eller knivhugga mig i sömnen om jag somnade om. Mamma sa att jag kunde åka till mormor om jag ville men vem fan orkar åka någonstans så tidigt på morgonen. Jag blev skitsur och la på och glodde i vägen ett tag innan jag tillslut vågade somna om.

Jag sov till typ ett idag och sen har jag bara legat i sängen och degat. Jag mötte upp Emelie vid halv tre och vi gick och åt pizza här vid mig. Nu sitter vi hemma hos mig och dör framför tvn. Ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig. Jag skulle egentligen ut ikväll också men jag oooorkar verkligen inte. Istället blir det en lugn kväll med Emil. Vi ska på bio vid nio och se Prince of Persia. Efter det ska vi hem till honom och mysa och kolla serier. Mmmmmysigt!

NU ska jag dö lite till innan jag hoppar in i duschen. Ciao!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: