ariiel

myspys

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för lite uppdatering igen. Men det är så fullt upp nu, så mycket som händer!

Igår kväll hade jag en myskväll med mina två favoriter Elin och Jennie. Vi lagade mat och kollade på film. Vi såg båda Hostel filmerna. Fy fan vilka äckliga filmer, inte läskiga, men bara obehagliga och sjukt vidriga. Man blir nästan spyfärdig av att se dom. Haha, det var ju verkligen perfekt tajming att se dom nu precis innan jag själv ska ut och backpacka, ja, för filmerna handlar ju om backpackers som blir dödade.
Filmerna handlar om rika människor som betalar pengar för att tortera och mörda unga backpackers, så sjuk film. Jag blev lite rädd och tänkte att det skulle hända mig, hahaha. Hur smart får man vara och kolla på sånna filmer precis innan man själv ska åka? Speciellt jag som är så paranoid som man kan vara... Poor little me. Kommer ju fan dö av panik i Thailand av alla vandrarhem vi ska bo på.. Haha!

Men det var en mysig kväll, mysigt att umgås vi tre. Eliten för fan!Seriöst nu, DET ÄR HELT JÄVLA SJUKT!! På torsdag är det två veckor kvar till att jag och Kajsa åker till Thailand, innan vårt äventyr börjar. Jävlar vilket äventyr det kommer att bli. HEELVEETE vad jag längtar. Det ska bli så skönt att komma bort från all skit här hemma och lämna det här äckliga vädret. Ska bli så skööönt att slippa alla drama och bara ha det underbart på andra sidan jorden i värmen. Längtar SÅ IN I HELVETE!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: