ariiel

Sometimes I feel like throwing my hands up in the air

Kategori: Allmänt

Jag är helt dööööööööd efter denna helg. Känns som att jag har hållt igång dygnet runt. Jag känner mig lite krasslig också, ont i halsen och så, hoppas det inte blir något allvarligt nu när jag ska iväg på torsdag!

I fredags var jag med på ojojoj med Kristoffer, Kalle och Lisette. Sen kom även Jonas och hans vän och joinade oss! Sedan begav vi oss vidare till Imperiet, eller ja, jag, kristoffer och Kalle, dom andra var bangers.. haha! ;)

I går blev en sjukt lyckad kväll! Kajsa och jag hade våran avskedsfest. Kvällen började med middag och avslutades med en massa dans! Jag är så glad att det blev så bra och att alla hade kul! Tack alla mina underbara vänner som kom och förgyllde min kväll, jag kommer sakna er så mycket! <3Grym kväll! Herregud vad mycket bilder jag tog igår, det här var ingenting egentligen, haha tog 220 bilder ungefär!

En av kvällens höjdpunkt var presenten som jag och Kajsa fick av världens bästa Lisette! Hon hade köpt ett halsband var till alla oss tre, men tre stenar eller vad man ska kalla det, likanda till alla. Varje sten är en av oss. Halsbandet var så fint och hela tanken var så fin! Tack hjärtat! <3

Hela dagen idag har jag mått dåligt, det blev väääldigt mycket igår om man säger så, haha så idag mådde man som man förtjäna.. Jag ville dö när jag vaknade imorse, för att jag var så bakis och för att jag hade så ont i nacken. Och det har jag fortfarande. Jag har ont i hela kroppen!! Jag sov utan kudde igår, vilket gör att jag har så sjukt ont i nacken och ryggen, jag ser det som den enda anledningen.. Tur att man fick lite massage idag då, hjälpa lite i all fall, hihi! :)

Nu på kvällen har jag varit hemma hos Annie och fikat och pratat. Det var mysigt! Åh vad jag kommer sakna min underbara Annie! Jag fick en liten avskedspresent av henne också, ett jättefint armband!

Jag kom även hem till en jääääättefin väska nu. Mamma köpte en väska till mig idag, som jag ska ha i Thailand, min backbacker väska, åhhh den är så fin. Och jag blir så glad när jag kollar på den, imorgon tänkte jag börja packa! Nu är det inte långt kvar, inte alls. Samtidigt som jag längtar så sjukt jävla mycket, så tycker jag samtidigt att det ska bli jättejobbigt. Jättejobbigt att säga hejdå...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: