ariiel

great balls on fire!

Kategori: Allmänt

GOD KVÄLL!

Jag är så sjukt trött nu efter denna helg, har hållt igång hela helgen och idag var min enda vilodag! Men allt har varit värt det då jag har haft sjukt kul!

I fredags var jag på Berns med Kristoffer, Victor och Kalle. Först förfest hos Victor innan vi begav oss vidare. Jag var inte på så bra humör den kvällen så jag hade väl inte så jättekul. Men det tog jag igen igår!
Igår började vi kvällen hos mig, Jag, Ashley och Kajsa. Vi drack en massa vin och snackade skit och hade sjukt kul. Jag och Kajsa är förövrigt grymma som lyckades övertala Ashley som var helt förstörd efter jobbet att följa med oss ut :D
Senare på kvällen kom Kajsas vän Joanna och hennes vän Sally och joinade oss. Vid kvart över elva ungefär åkte vi in till stan och jag, Ashley och Kajsa mötte upp Jennie och Malin vid östermalmstorg och sen gick vi vidare till Soap bar.Vilken jävla kö det var! Om vi hade varit tvugna att stå i den hade det nog tagit oss över en timme att komma in. Men som tur är så har vi ju Jennie som är mästare på att ragga till sig var hon vill ;) Så vi kom in efter fem minuter, haha. Det var en grym kväll igår! Grym musik och en jävla massa dans. Enda nackdelen var att det var så sjuuuukt mycket folk, det gick inte ens att röra på sig!
Vid halv tre åkte vi hemmåt och helvete vad det värkte i fötterna. Inte kul att gå hem mitt i natten efter flera timmars dansande när man har på sig 12cm klackar!

Det har varit en gyrm helg! Nu ska jag återgå till migg soffhäng och ligga o dö framför tvn. Toodels!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: