ariiel

Nedräkningen har börjat... dags att bli frisk nu!

Kategori: Allmänt

Fan vad jag snorar! Jag är verkligen så jävla trevlig att vara med just nu. Men det är lugnt, jag har Ashley brevid mig och hon är lika trevlig hon också. Vi snorar i takt nästan.. hahah. Usch!

Det jag egentligen skulle behöva är att ligga hemma en hel vecka och bara vila, inte röra mig ur fläcken. Bara ligga i sängen eller i soffan och dö framför tvn. Men jag har inte råd att vara sjuk. Hur sjukt är inte det? Hur sjukt är det inte att säga att man inte har råd att vara sjuk?! Jag tänker fan inte ha någon jävla influensa när jag åker till Thailand.. för nu är det inte långt kvar. Nu är det bara 38 dagar kvar! Kan det bli bättre? Kan man längta efter något mer än vad jag längtar efter Thailand? NEJ!

Imorgon ska jag och Kajsa vaccinera oss, vi har ju redan Havrix (eller vad det heter) och imorgon ska vi ta Twinrix. Vill inte åka på något när man är där nere.. funderar även på om vi borde ta Proffilax, vilket är mot malaria, men vet ej om det är så jättnödvändigt..
På torsdag ska jag och Kajsa ses och planera inför resan och även inför våran avskedsfest. Det kommer bli GRYMT! Den 20 november smäller det, och temat förkvällen är CHARTER! Haha, då vi kommer stanna hos Kajsa hela kvällen kör vi all in för hela slanten och hoppas även att alla andra gör det också. Det kommer bli en grym kväll, sjukt taggad! :DFAAAAAAN! Vad jag längtar efter att ligga där på stranden och bada i det klarblåa vattnet. Jag längtar efter att bli brun! Jag längtar efter att hålla i söta apor! Jag längtar efter att äta god mat! Jag längtar efter att träffa nya sköna människor! Jag längtar efter att snorkla! Jag längtar efter att klättra! Jag längtar efter att ta dykarcertifikat! Jag längtar efter att köra tubing i Laos! Jag längtar efter att så sjukt jävla kul med Kajsa!!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: