ariiel

När du minst anar det..

Kategori: Allmänt

så är jag tillbaka...


Jag känner att det är dags att börja skriva lite nu igen.. Det är bara så mycket som händer att jag aldrig orkar uppdatera. Det händer så mycket kul just nu och jag har inte varit såhär glad på länge. Och nu är det heller inte långt kvar innan jag och min bästa vän Kajsa drar till Thailand i TRE MÅNADER!!!!! Den 25 november drar vi, och fyfan vad jag längtar. Har nog aldrig längtat efter något såhär mycket. Det är helt sinnessjukt.

Det har hänt så mycket kul den senaste tiden att jag vet inte ens vart jag ska börja. Det får helt enkelt bli ett långt bildspel från dom senaste veckorna! Och inte i någon ordning heller, haha! :P

Vi kan väl börja med lite bilder från när man fortfarande var brun! Herregud jag kom på att det inte ens finns några bilder från min födelsedagsfest. Det var en grym kväll med alla mina underbara vänner. <3

Det finns ungefär 200 bilder till som jag skulle kunna lägga upp från den kvällen, men jag spar dom ;) Det var en grym kväll i alla fall. Började kvällen hos mig, och sen drog vi alla till Lobby där vi slog klackarna i taket och dansade hela natten.

Sen fanns det tisdagen efter min födelsedagen, då skulle jag och Ashley ut och fira själva! Först blev det en massa vin hemma med en photoshoot. Sen bar det av till F12 där vi skakade rumpa in i småtimmarna. Skön sensommar kväll!Och nu så tänkte jag slänga in en aw bild från när jag, Jennie, Elin o Frida var på någon sunkbar vid fridhemsplan. Jag minns den dagen! Det var samma dag som idol började, det blev raka vägen hem sen och kolla tv4 play.. HAHA!Vi får inte glömma kvällen hemma hos Christoffer! En massa massa alkohol för att sen dra vidare till Vickys drinkbjudning på Pure. 

  

Sen har vi kvällen med en massa födelsedagsfiranden! Vi började kvällen hos Staffan och Amanda som båda fyllde år. Jag, Kajsa och Lisette var där och sen åkte vi till Ambassadeur för att fortsätta födelsedagsfirandet, fast då för Filip! Då mötte vi upp Jennie, Elin och Frida innan och gick dit, och ja, vi var först på amba av alla. Jag är seriös. Vi var verkligen först. Det var vi, och bartendern. Men det var grymt! VI körde stenhårt som aldrig för, gympa pass, ålen, you name it, we did it! GRYMT! Vi är tjejligan som does it all ;)


Det var sånt jävla drag på dansgolvet när vi kom.. HAHA

Det finns hundra bilder till att lägga upp från denna kväll, men det orkar jag inte :) Hoho

Och sen åkte vi ju kryssning! Det får vi inte glömma, även om vi kanske vill. Hahaha. Vi som trodde de skulle vara värsta partykryssingen, men neeej, det var snarare tvärtom. Helt folktomt. Endast zigenare och leffe 55år, woho! Men vad gjorde det, inget, vi hade ändå sjukt kul! Det var jag, Elin, Jennie, Kristoffer och Kalle som åkte. Woop Woop!

Ja det var en spårad kväll fylld av allt du kan tänka dig, drama drama drama, men kuul hade vi! =) Dock inte lika kul dagen efter när vi kom hem, då var det raka vägen hem o duscha o fixa sig på 45 minuter innan det var dags att ge sig av igen. Då var det nämligen dags för födelsedagsmiddag för Victor på La Cocaracha. Jag skyndade mig hem o fixade mig och sen mötte jag upp Annie och så åkte vi dit och joinade dom andra. Annieföljde inte med ut, och jag ville inte gå ut ensam tjej med 7 dyngraka killar, så jag mötte upp Ashley och Carro på Anglais.

Sen har vi ju den där onsdagen som vi bara inte kunde hålla oss hemma. Vi började kvällen hemma hos mig. Med en massa shottande och vin. Det var jag, Elin och Ashley. Sen åkte vi till O-baren och tog ett glas vin innan vi begav oss till Solidaritet. Fan vad solidaritet sög den onsdagen, det var inte mycket folk, och inget drag alls. Vi var draget den kvällen.. Haha ;) Det är vi ifs alltid.


Självklart kunde vi inte hålla oss onsdagen efter det heller. Men då hade vi anledning! Paulina har kommit hem och det var vi tvungna att fira :D Jag och Ashley började kvällen hos oss och sen åkte vi till Paulinas restaurang och sedan till Sogni och sedan vidare till Spy bar. Felicia hakade på oss på vägen också!

Och sist men inte minst har vi ju förra helgen som spenderades uppe i Dalarna! Road trip med tjejerna! Jag, Frida, Elin o Jennie! Woop Woop! Det var kul! Vi fick testa på Leksands enda nattklubb, Lucky house, och ja, det är ingen nattklubb jag kommer sakna. Vilken jävla nattklubb stänger klockan ett?! Haha. Men vi hade kul i alla fall! Det var kul att testa på något nytt! ;)

Ja, det var en ganska bra uppdatering om vad som har pågått den senaste tiden. Fick inte med allt, men ändå mycket! :D Imorgon är det fredag och det betyder ännu mera festligheter! I LIIIIIIKE=)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: