ariiel

woop woop!

Kategori: Allmänt

Jag har alldeles för många bortförklaringar nu till varför jag inte har bloggat. I tisdags var jag borta på middag hos Annika och Martin, och när jag kom hem var jag alldeles för mätt för att sätta mig vid datorn och blogga.. HAHA. Det är min bästa bortförklaring. För helvete vad mätt jag var, jag var helt förstörd, det var bara att slänga sig i sängen och dö.
Martin hade lagat en grym middag. Älg, svampsås och potatisgratäng. Sjukt gott! Jag passade även på att få en gratis klippning av Annika. När jag var yngre brukade hon alltid klipa mig! Det var en trevlig kväll!

Igår var planen att bara ta det lugnt, fick knappt någon sömn alls natten innan. Somnade vid halv fem. Jag har något fel på mina fötter, jag får galna kramper till och från, det blir så illa att jag ligger ner och skriker och gråter. I måndags kväll kunde jag inte ligga ner, var tvungen att gå runt och inte stå stilla, och så fort jag la mig igen för att sova så kom det tillbaka, så det var en hemsk natt! Jag var helt förstörd på jobbet och såg fram emot en skön kväll hemma och lägga mig tidigt. Men neeeeej, Paulina hade andra planer för mig..

Igår lyckades Paulina övertala mig att inte stanna hemma, planen var att vi skulle ut. Hon kom och hämtade upp mig vid tio, sen åkte vi till henne en snabbis och sen hem till Christoffer där vi skulle börja kvällen. Vi blev kvar där ganska länge innan han slängde ut oss för att han tyckte vi var för högljuda.. hahaha! Men den mannen söp ner oss, rejält må jag säga. Inte okej att vi i princip ramlade ut genom lägenheten.. helvete, jag vill aldrig dricka vodka igen!!!


Christoffer hade laddat upp för Ariel&Paulina besök..


Såhär såg vi ut vid kvällens slut... HAHA

Jag är så bra på att fota, jag älskar att vara papparazzi, haha. Jag och Paulina promenerade till Stureplan där vi mötte upp två kompisar. Planen var att gå till Spy bar, men där kom vi inte in.. gissa varför.. HAHA. Vi hade nog inte kommit in någonstans den kvällen... Det var en rolig kväll fastän vi aldrig kom ut! Kom hem runt kvart över tre var helt död. Kul att gå upp o jobba idag. Jag var typ full när jag vaknade och ville bara blunda och aldrig vakna upp igen. Så förstörd var jag. Haha. Vilken helvetes dag det har varit idag, och självklart så måste ju dagen suta på ett SÅÅÅÅÅ bra sätt. Jag går från jobbet, och när jag kommer till tunnelbanan märker jag att jag har glömt min väska på jobbet. KUUL! Fy fan vad förbannad jag blev, perfekt slut på dagen, verkligen!!!

Jag kände fan att jag var värd en pizza så det fick bli det på vägen hem och den slängde jag i mig på fem minuter hemma. Jag vet, jag är så jävla fräsch. Sen kom Kajsa och gästade mig! Vi pratade om Thailand, vart vi ska åka, vad vi ska göra, osv. Fy fan vad jag längtar. På måndag är det exakt en månad kvar innan vi åker. HELVETE! Så jävla snart. Och tiden går så fort. JIPPIE!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: